Historija

Servis "Aspera" uspješno posluje od svog osnutka 1984. godine kao servis za popravku rashladne I termičke opreme, kafe aparata i sitnih kućanskih aparata.

Uposleni

U kolektivu je uposleno pet stručno obučenih servisera opremljenih sa kompletnim alatima i aparatima te vozilima za brze i kvalitetne intervencije.

Klijenti

Servis je snabdijeven raznovrsnim rezervnim dijelovima iz oblasti koje pokriva. U toku obavljanja svoje djelatnosti od samog osnivanja, servis je imao stalne klijente koje je na planu održavanja navedene opreme neprekidno opsluživao, a dokazanim kvalitetom usluga krug klijenata se razvio na značajan broj koji je garancija za uspješno poslovanje.

  • Vijesti

    SERVIS ASPERA – Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Servis “Aspera” uspješno posluje od svog osnutka 1984. godine kao servis za popravku rashladne I termičke opreme, kafe aparata i sitnih kućanskih aparata. U kolektivu je uposleno pet stručno obučenih servisera opremljenih sa kompletnim alatima i aparatima te vozilima za brze i kvalitetne intervencije. Servis je snabdijeven raznovrsnim rezervnim dijelovima iz oblasti koje pokriva. U […]